Skip to Content
Home
  • Ignifugaciones  Barcelona la divisió de seguretat passiva de l'empresa Instafoc Barcelona, S.L que funciona des de l'any 2.004. Especialitzada en la implantació de sistemes de seguretat passiva. També assessorem a enginyeries, constructores i clients finals en l'aplicacions de solucions integrals de seguretat passiva contra el foc.

  • Oferim un servei propi per a l'assessorament, distribució i implantació de solucions i sistemes de seguretat passiva contra el foc. Ignifugaciones Barcelona també ofereix la representació i distribució de productes ignífugs i intumescents amb i sense instal·lació. Consulti els serveis que podem oferir-li o truquins al 93-408.08.80.

  • Ignifugaciones Barcelona disposa de servei de consultoria d'enginyeria propi per assesorar els nostres clients o dissenyar sistemes de seguretat pasiva que faran els seus edificis més segurs de la forma més econòmica, aplicant un ampli vantall de solucions en funció del risc a protegir. Segueixi aquest enllaç per obtenir més informació on truquins al 93-408.08.80.

  • Al catàleg de Ignifugaciones Barcelona pot consultar algunes de les solucions disponibles en seguretat passiva així com productes de distribució relacionats com a comportes curta focs, reixetes, sacs, collarets i masilles intumescents. Consulti aquí tots els articles amb els quals podem millorar la seguretat de la seva empresa o truqui al 93-408.08.80.

  • En aquesta secció vostè podrà consultar totes les novetats relatives a la nostra activitat: normatives vigents, manuals de seguretat, fulls comercials, tarifes i referències d'obres d´Ignifugaciones Barcelona si necessita documents que no hi son pot trucar al 93-408.08.80.

  • Durant el mes d'Agost, el nostre horari d'atenció serà de 07:30 a 15:30 de Dilluns a Divendres.
    La setmana del 19 al 23 d'Agost, el servei d'atenció al públic romandrà tancat. Per urgències, els nostres clients, poden trucar al 609657061.

Notícies

Sectorització a la sede de l'empresa Nobel Biocare

La divisió de seguretat passiva contra incendis ha realitzat les labors de sectorizació d'incendis a la seu de l'empresa Nobel Biocare, construint envans EI120, instal·lant collarets i reixetes intumescentes.

Image: 

Instalaciones de PCI activa y pasiva para Moss Express

La multinacional britànica Moss Express ha triat a Instafoc Barcelona, S.L. per habiltar el seu magatzem logístic de Sentmenat. Ha intervingut la nostra divisió de seguretat passiva, "Ignifugaciones Barcelona", sectoritzant els vestíbuls de les plantes magatzem, construint les barreres tallafocs i instal·lant les portes tallafocs EI-120. La nostra divisió de seguretat activa, "Extintores Barcelona", ha subministrat els extintors i els senyals.

Image: 
Contingut sindicat