Skip to Content
Home

Catàleg de productes

Porta tallafocs EI90 pintada RAL 7038. (clic a la imagen per veure mides)

Subministrem o subministrem i instal·lem portes tallafoc EI90 de fulla reversible, en xapa d'acer galvanitzada, farcit de material aïllant, grossor 50 mm. Marc angular reversible muntat amb o sense travesser inferior, en perfil de xapa d'acer galvanitzada, amb arpes per a mur i predisposades per a fixació mitjançant tacs i cargols. Pany amb entrada de cilindre i proveïda de bombillo en llautó. Inclòs un joc de claus. Maneta color negre amb ànima d'acer, placa amb entrada de cilindre. Dues frontisses amb rodament de boles i cargol per a regulació vertical. Reforços interns per a pany i predisposició per al muntatge de tanca porta i barra antipànic. Guarnició termoexpandent en el perfil del marc. Targeta d'identificació amb els elements de referència aplicada en el cant de la fulla. (clic a la imagen per veure mides). Per altres colors, acabats o mides podeu consultar-nos mitjançant el formulari de pressupostos o al 93-408.08.80.

()

Porta tallafoc EI60 pintada RAL 7038. (clic a la imagen per veure mides)

Subministrem o subministrem i instal·lem portes tallafoc EI60 de fulla reversible, en xapa d'acer galvanitzada, farcit de material aïllant, grossor 50 mm. Marc angular reversible muntat amb o sense travesser inferior, en perfil de xapa d'acer galvanitzada, amb arpes per a mur i predisposades per a fixació mitjançant tacs i cargols. Pany amb entrada de cilindre i proveïda de bombillo en llautó. Inclòs un joc de claus. Maneta color negre amb ànima d'acer, placa amb entrada de cilindre. Dues frontisses amb rodament de boles i cargol per a regulació vertical. Reforços interns per a pany i predisposició per al muntatge de tanca porta i barra antipànic. Guarnició termoexpandent en el perfil del marc. Targeta d'identificació amb els elements de referència aplicada en el cant de la fulla. (clic a la imagen per veure mides) Per altres colors, acabats o mides podeu consultar-nos mitjançant el formulari de pressupostos o al 93-408.08.80.

()

Porta tallafoc EI120 pintada RAL 7038. (clic a la imagen per veure mides)

Subministrem o subministrem i instal·lem portes tallafoc EI120 de fulla reversible, en xapa d'acer galvanitzada, farcit de material aïllant, grossor 50 mm. Marc angular reversible muntat amb o sense travesser inferior, en perfil de xapa d'acer galvanitzada, amb arpes per a mur i predisposades per a fixació mitjançant tacs i cargols. Pany amb entrada de cilindre i proveïda de bombillo en llautó. Inclòs un joc de claus. Maneta color negre amb ànima d'acer, placa amb entrada de cilindre. Dues frontisses amb rodament de boles i cargol per a regulació vertical. Reforços interns per a pany i predisposició per al muntatge de tanca porta i barra antipànic. Guarnició termoexpandent en el perfil del marc. Targeta d'identificació amb els elements de referència aplicada en el cant de la fulla. (clic a la imagen per veure mides) Per altres colors, acabats o mides podeu consultar-nos mitjançant el formulari de pressupostos o al 93-408.08.80.

()

Manetes especials

Manetes especials per a portes amb acabats de fusta, acer inoxidable, etc.

()

Porta tallafocs dos fulles EI-120, RAL 7038. (Clic a la imatge per mides)

Subministrem o subministrem i instal·lem portes tallafocs EI-120 d'alçada europea o espanyola, construïdes en acer galvanitzat de 0'8 mm d'espessor emplenades d'una combinació de materials aïllants ignífugs i tèrmics, amb un grossor de 50 mm, una solapa de 20 mm. i 3 mm. d'espessor. Està disponible tant en acer prelacat com en INOX, així mateix pot triar entre qualsevol de la nostra gamma d'acabats. Disposa de dues frontisses amb rodament de boles i cargols per a regulació vertical. El sistema d'accionament de tancament està compost per dues manovelles de material altament resistent, escuts metàl·lics i carcasses del mateix material que les manovelles amb bocaclauper tots dos costats.(Clic en la imatge per veure mesures). Per a colors, acabats o mesures especials pot utilitzar els nostres formularis o trucar al 93-408.08.80.

()

Ignifugació de bigues fusta projectant morter de llana de roca.

Ignifugació mitjançant morter de llana de roca per a la protecció de forjats de bigues de fusta. Fabricat segons les normes UNE 23.093 i ISO 834-1975. Adequat per a qualsevol secció i tipus de fusta i amb una resistència al foc de 180 min. Demani pressupost o estudi aquí o cunsultins al 93-408.08.80 

()

Ignifugació de bigues de fusta fins R120

Ignifugacions de bigues de fusta mitjançant projecció de 30 mm. de morter de perlita sobre xarxa de nervometall. Resistència al foc de fins a R 120 min. Sol·liciti pressupost aquí o truqui al 93-408-08.80.

()

Porta tallafocs dos fulles EI-90, RAL 7038. (Clic a la imatge per mides)

Subministrem o subministrem i instal·lem portes tallafocs EI-90 d'alçada europea o espanyola, construïdes en acer galvanitzat de 0'8 mm d'espessor emplenades d'una combinació de materials aïllants ignífugs i tèrmics, amb un grossor de 50 mm, una solapa de 20 mm. i 3 mm. d'espessor. Està disponible tant en acer prelacat com en INOX, així mateix pot triar entre qualsevol de la nostra gamma d'acabats. Disposa de dues frontisses amb rodament de boles i cargols per a regulació vertical. El sistema d'accionament de tancament està compost per dues manovelles de material altament resistent, escuts metàl·lics i carcasses del mateix material que les manovelles amb bocaclauper tots dos costats.(Clic en la imatge per veure mesures). Per a colors, acabats o mesures especials pot utilitzar els nostres formularis o trucar al 93-408.08.80.

()

Ignifugació de conductes amb panells de llana de roca tipus Conlit AF 150 de Rockwool.

Ignifugacions de conductes per ventilació i cables, quadrats o circulars, mitjançant panells rígids de llana de roca tipus Conlit AF 150 de Rockwool. Resistència al foc de 30 a 180 min.

()

Ignifugació d'estructures metàl.liques projectant perlita

Ignifugació de bigues i pilars metàl.lics fins EF-240 projectant morter de perlita. Sistema económic però brut i poc vistòs, recomanat en obra nova o rehabilitació total a llocs sense activitat on s'ha de posar fals sostre o no import l'estètica. Demani pressupost o estudi aquí o consultins al 93-408.08.80.

()