Skip to Content
Home

Notícies

Sectorització a la sede de l'empresa Nobel Biocare

La divisió de seguretat passiva contra incendis ha realitzat les labors de sectorizació d'incendis a la seu de l'empresa Nobel Biocare, construint envans EI120, instal·lant collarets i reixetes intumescentes.

Image: 

Instalaciones de PCI activa y pasiva para Moss Express

La multinacional britànica Moss Express ha triat a Instafoc Barcelona, S.L. per habiltar el seu magatzem logístic de Sentmenat. Ha intervingut la nostra divisió de seguretat passiva, "Ignifugaciones Barcelona", sectoritzant els vestíbuls de les plantes magatzem, construint les barreres tallafocs i instal·lant les portes tallafocs EI-120. La nostra divisió de seguretat activa, "Extintores Barcelona", ha subministrat els extintors i els senyals.

Image: 

Barrera tallafocs i portes correderes EI-60 a Biblox Termoformados.

Durant aquest mes, la divisió de seguretat passiva de Instafoc Barcelona, S.L, Ignifugaciones Barcelona ha construït a la seu de l'empresa "Biblox termoformados" unes barreres tallafocs EI120 mitjançant un sistema de plaques de guix laminat i llana de roca d'alta densitat. També hem instal·lat una porta corredissa EI2 60 a fi de dividir dos sectors d'incendi.

Image: 

Ignifugación y aleros cortafuegos en KIA Motors de Barcelona

Hem realitzat la protecció de l'estructura portant mitjançant projecció de morter de perlita, la construcció de barreres tallafocs amb PGL i segellat de passos d'instal·lacions amb sacs intumescents, collarets i reixetes tallafocs del concessionari KIA Motors de la C/Ciutat d'Assumpció, 40 de Barcelona pertanyent al grup Quadis. Pots veure un video fent clic aquí.

Image: